Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا خدارحم امیری زاده روز سه‌شنبه درحاشیه بهره‌برداری از طرح ۱۴۲هکتاری آبیاری نوین روستای نثاره بزرگ از توابع شهرستان شادگان در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود:اجرای طرح آبیاری نوین(زیرفشار ، قطره‌ای و نشتی) تا ۷۰درصد در مقایسه با آبیاری سنتی(غرقابی) آب کمتری مصرف می‌کند که با توجه به خشکسالی و کمبود منابع آب ، اجرای این طرح‌ها یک فرصت استثنایی برای توسعه بخش کشاورزی خوزستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از همه کشاورزان خوزستانی خواست با اجرای طرح‌های آبیاری نوین از اعتبارات بدون عوض دولتی در راستای بهبود تولیدات کشاورزی و استفاده مطلوب از منابع آب استفاده کنند.
رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان هزینه آبیاری نوین هر هکتار زمین کشاورزی را ۲۲۰میلیون ریال بیان کرد و افزود:حدود۲۰۰میلیون ریال از مبلغ را دولت به صورت بدون عوض به کشاورزان پرداخت می‌کند.
امیری‌زاده ادامه داد:در آینده برای جلوگیری از هدررفت آب چاره‌ای جز استفاده از طرح‌های آبیاری نوین در خوزستان نداریم و دیر یا زود باید به سمت اجرای این طرح ها برویم.
 وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۲۰هزار هکتار از زمین‌های خوزستان زیرپوشش طرح های آبیاری نوین قرار دارند افزود:خوزستان در سال ۱۳۹۸ از نظر اجرای طرح‌های آبیاری زیرفشار رتبه ۱۳کشوری قرار داشت ولی در سال ۱۳۹۹ با اجرای ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار آبیاری زیرفشار به رتبه چهارم کشوری ارتقا یافت و امسال اجرای چهار هزار هکتار در استان هدف گذاری شده که هم اکنون عملیات اجرایی یک هزار و ۸۰۰هکتار آن در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه خوزستان ۲.۲میلیون هکتار زمین قابل کشت دارد ولی هم اکنون حدود یک میلیون و ۲۵۰هزار هکتار زمین زیرکشت است بیان کرد: با اجرای طرح‌های آبیاری زیرفشار قادرهستیم همه زمین‌هایی که در خوزستان قابلیت کشت را دارند احیا کنیم.
به گزارش ایرنا نخستین طرح آبیاری نوین در روستای نثاره بزرگ از توابع شهرستان شادگان در سطح ۱۴۲هکتار با اعتباری بالغ بر ۳۸میلیارد ریال روزسه‌شنبه با حضور نماینده ولی فقیه درخوزستان و جمعی از مسوولان استانی و محلی به بهرداری رسید.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵میلیون تن محصولات زراعی ، باغی ، شیلات ، فرآورده‌های خام دامی و عسل در جایگاه نخست کشوری ایستاده است.
با اجرای کامل طرح ۵۵۰هزارهکتاری رهبر معظم انقلاب تولیدات بخش کشاورزی خوزستان به ۲۵میلیون تن در سال خواهد رسید.

برچسب‌ها شادگان کشاورزی آبیاری اراضی کشاورزی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شادگان کشاورزی آبیاری شادگان کشاورزی آبیاری اراضی کشاورزی خوزستان کشاورزی خوزستان طرح های آبیاری آبیاری نوین اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۲۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب در سفر به شهرستان دزفول از پایانه گل و گیاه این شهرستان بازدید کرد.

استاندار خوزستان در این بازدید با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های صادراتی در خوزستان گفت: گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی به عنوان اولویت در دستور کار است.

وی با اشاره به طرح مشکل پرداخت نشدن تسهیلات به پایانه یادشده گفت: تسهیلاتی برای کمک به احداث این پایانه تصویب شده است که چرایی پرداخت نشدن این تسهیلات دنبال می‌شود.

استاندار خوزستان در این بازدید ۲ تن از معاونان خود را مسئول پیگیری حل مشکل پرداخت تسهیلات مصوب و همچنین رفع مشکل زمین بخشی از این پایانه کرد.

به گزارش مهر، پایانه گل و گیاه دزفول به عنوان نخستین پایانه گل و گیاه در جنوب غرب کشور در سال ۱۳۸۲ به تصویب رسید و کلنگ زنی شد که هم اکنون این طرح حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

کد خبر 6088683

دیگر خبرها

  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان