Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@14:14:13 GMT

خدمات جدید بانک صادرات ایران در نمایشگاه تراکنش

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۸۸۲۶

خدمات جدید بانک صادرات ایران در نمایشگاه تراکنش

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک صادرات، مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با حضور سیدحمید پورمحمدی، معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه و بنیانگذار مرکز فابا، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی، مدیران ارشد حوزه‌های فناوری و خدمات نوین بانک صادرات ایران و دیگر بانک‌ها و مدیران و کارکنان عامل فین‌تک‌ها و شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پرداخت در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره از این نمایشگاه که همه ساله با هدف معرفی محصولات جدید در عرصه فناوری‌های نوین خدمات پرداخت و بسترسازی برای توسعه و مشارکت بیشتر شرکت‌ها و ارائه‌دهندگان خدمات این حوزه و فین‌تک‌ها برگزار می‌شود، بیش از ۸۰ سخنرانی توسط فعالان این صنعت در قالب نشست‌های تخصصی صورت می‌گیرد. همچنین امکانات و رویکردهای جدید اپلیکیشن پرداخت بانک صادرات ایران (صاپ) و سامانه جامع بازاریابی این بانک در قالب کارگاهی تخصصی معرفی خواهد شد.

در افتتاحیه این نمایشگاه بر مواردی همچون لزوم برخورد هوشمندانه با فناوری‌های روز دنیا از جمله استفاده بهینه از هوش مصنوعی، هم‌اندیشی ملی برای تقویت نظام پرداخت‌های بانکی و مالی و استفاده دقیق از داده‌ها تاکید شد.

همچنین ادامه مسیر بانکداری الکترونیک به سمت بانکداری دیجیتال، افزایش شفافیت و نظارت، چالش‌های فناورانه صنعت بانکداری، اعتبارسنجی، پول دیجیتال، بانکداری باز، نیوبانک‌ها و سایر فناوری‌های نوین این صنعت مورد توجه سخنرانان و شرکت‌کنندگان در افتتاحیه این نمایشگاه قرار گرفت.

این نمایشگاه ۲۱و۲۲ دی ماه سال جاری در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خیابان حجاب در حال برگزاری است.

شرکت پرداخت الکترونیک سپهر بانک صادرات ایران نیز در این نمایشگاه با دستگاه‌های اندررویدی، سامانه مدیریت پذیرندگان، درگاه‌های پرداخت اینترنتی، اپلیکیشن موبایلی، دستگاه‌های کارت‌خوان ثابت و سیار ابزارها و نرم‌افزارهای جدید در کنار بانک صادرات ایران حضور فعال داشته و آماده ارائه انواع خدمات پرداخت است.

کد خبر 5397836

منبع: مهر

کلیدواژه: بانک صادرات تراکنش بانکی کسب و کار کسب و کار گروه خودروسازی سایپا تعمیر لوازم خانگی تعمیرات موبایل کسب و کارهای اینترنتی ایمپلنت ساختمان سازی خرید آنلاین محیط کسب و کار ایران گروه صنعتی ایران خودرو مواد غذایی واحد صنعتی قیمت خودرو تولید داخلی بانک صادرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور